För dig som tycker om islandshästar

Fálki är en förening i Halland för alla som är intresserade av islandshästar. Du behöver inte ha en egen häst för att vara med. Vi är anslutna till Svenska Islandshästförbundet (SIF) som bland annat ger ut tidningen Islandshästen. När du blir medlem i Fálki blir du också medlem i SIF.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
eller bli medlem.

Fálkibanan!

Falkibanan i Glommen är öppen för medlemmar på torsdagar och kostar gratis. Läs mer här..

Tävlingar

Varje år anordnar Fálki ett antal tävlingar, både för hobbyryttare och mer drivna tävlings-ryttare. När man tävlar med islandshästar handlar det om gångartsbedömningar på ovalbana och passlöp på tid. Läs mer..
 

Ungdomsverksamhet

Fálki har en ungdomssektion, för ungdomar i alla åldrar oavsett ambitionsnivå. Ungdoms-sektionen arrangerar egna tävlingar, långritter, filmkvällar, kurser m m. Läs mer..

I skog och mark

Som medlem i Fálki kan du delta i de aktiviteter som arrangeras av fritidssektionen. Långritter på sommaren, över en eller två dagar, kanske en strandritt på hösten eller varför inte en månskensritt när snön ligger vit i skogen.

Utbildning

Fálki erbjuder kurser enligt SIF:s utbildningstrappa som t ex Baskurs i hästkännedom, kurs för dommarsekreterare, avelskurser, clinics, markarbete, tömkörning och givetvis ridning.